Fira de Sant Andreu de Manresa
Període
Tardor
Temàtica
Comerç local
Territori
Catalunya Central
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Sant Andreu de Manresa

   Manresa / Bages / Catalunya Central

  25/11/2022 a 27/11/2022  


Una celebració típicament comercial, artesanal i festiva. A més d’obrir els comerços, s’instal·len parades d’artesans a diversos carrers del centre que ofereixen productes tant d’alimentació com de decoració, roba i bijuteria, etc.

S’organitzaran a la ciutat diferents activitats de dinamització i s’ubicaran a la ciutat diferents parades de venda, activitats recreatives i atraccions.

A diferència d’altres anys, la Unió de Botiguers i comerciants de Manresa (UBIC), serà l’organitzadora de la Fira de Sant Andreu, per la qual cosa organitzarà a la ciutat diferents activitats de dinamització que inclouran també parades de venda no sedentària, per la qual cosa, la gestió de les parades de venda no sedentària i d’alimentació es farà directament per aquesta entitat.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.