Fira de Santa Llúcia a Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Voltants de la Catedral de Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Santa Llúcia a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Voltants de la Catedral de Barcelona

  25/11/2022 a 23/12/2022  


La data més antiga que coneixem de la fira correspon a l´any 1786. Les parades de la Fira s’agrupen en quatre sectors artesanals:

Pessebres i figures on s’ofereixen principalment: complements del paisatge del pessebre, coves, figures, llums de nadal, boles, espelmes i decoració nadalenca per la llar, pessebres i arbres.

Verd i vegetació on podeu trobar arbres naturals o artificials, molsa, tiós de totes mides, suro pelegrí, ramets de la sort, branques d’eucaliptus i similars.

Artesania on trobareu tota mena de productes artesanals i complements com roba, joieria, objectes de decoració i regal i molts d’altres.

Simbombes on us oferiran, a més del tradicional instrument, panderetes i molts d’altres estris per donar un toc musical al vostre nadal.

(Font:web Fira de Santa Llúcia de Barcelona)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.