Mercat de les Herbes de la Ratafia a Santa Coloma de Farners
Data inici
03/05/2024
Data final
05/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Ratafia i licors catalans
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Santa Coloma de Farners
Codi Postal
17430
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntaments Santa coloma de Farners

Mercat de les Herbes de la Ratafia a Santa Coloma de Farners

   Santa Coloma de Farners / Selva / Girona

 03/05/2024 - 05/05/2024 


El Mercat de les Herbes de la Ratafia a Santa Coloma de Farners és un esdeveniment tradicional que té lloc a Santa Coloma de Farners, una localitat a la comarca de la Selva.

Aquest mercat se celebra al maig i està dedicat a la ratafia, una beguda tradicional catalana feta a base de licor d’herbes i fruites. És una ocasió per als habitants locals i els visitants de gaudir de la cultura, la gastronomia i la tradició de la ratafia, amb degustacions, venda d’herbes i productes relacionats amb la preparació d’aquesta beguda tan apreciada a la regió.

A Santa Coloma de Farners, hi ha diverses atraccions i llocs interessants per visitar. Aquí tens algunes opcions:

  1. Balneari Prats: És un dels balnearis més antics de Catalunya i ofereix tractaments d’aigües termals, així com instal·lacions per relaxar-se i gaudir de les propietats curatives de les aigües minerals.
  2. Castell de Farners: Aquest castell medieval és una relíquia històrica i un testimoni del passat de la regió. Tot i que actualment és de propietat privada i no es pot visitar interiorment, encara és impressionant de veure des de l’exterior.
  3. Església de Santa Coloma: Aquesta església parroquial és un exemple de l’arquitectura religiosa de la zona. Destaca per la seva façana i l’interior ricament decorat.
  4. Ermita de Sant Miquel de Solterra: Aquesta ermita romànica del segle XI es troba a les afores de Santa Coloma de Farners i ofereix una vista panoràmica de la regió des del seu emplaçament elevat.

 

 

Consulta aquí la web oficial de Mercat de les Herbes de la Ratafia a Santa Coloma de Farners.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Mercat De Les Herbes De La Ratafia A Santa Coloma De Farners Foto 4 Mercat De Les Herbes De La Ratafia A Santa Coloma De Farners Foto 3 Mercat De Les Herbes De La Ratafia A Santa Coloma De Farners Foto 2 Mercat De Les Herbes De La Ratafia A Santa Coloma De Farners Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Ratafia Santa Coloma Farners Mercat De Les Herbes De La Ratafia A Santa Coloma De Farners Cartell 2023 Mercat De Les Herbes De La Ratafia A Santa Coloma De Farners Cartell 2019 Mercat De Les Herbes De La Ratafia A Santa Coloma De Farners Cartell 2017 Mercat De Les Herbes De La Ratafia A Santa Coloma De Farners Cartell 2018Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.