Fires la Selva

La Comarca de la Selva ens ofereix interessants fires, mostres, mercats i jornades gastronòmiques repartides per tot el seu territori.

 

La Comarca de la Selva

La Selva compta amb més de 170 mil habitants i la seva capital és la ciutat de Blanes. L’activitat econòmica de la comarca es basa en sectors com la agricultura i el turisme.
 
La Selva Foto Min

 

Fires destacades de la Selva

A la Comarca de la Selva, es destaquen fires com la Fira de Blanes, coneguda per les seves festes i activitats marineres, i la Fira de Santa Coloma de Farners, amb una llarga tradició agrícola.
 
 

Gastronomia de la Selva

La gastronomia de la comarca és rica amb plats com la cassola de tros i la coca de recapte. Els productes locals com la xocolata i els embotits són molt apreciats.

Història de la Selva

La comarca de la Selva, situada entre la costa i la muntanya de Catalunya, té una rica història que s’arremunta als temps antics. El seu nom deriva de la densa vegetació que va caracteritzar aquest territori en el passat.
Durant l’època medieval, la Selva va experimentar un creixement significatiu amb la construcció de nuclis urbans, esglésies i castells. Aquesta herència històrica es reflecteix en els nombrosos monuments que enriqueixen la comarca.
Amb el pas dels anys, la Selva ha mantingut l’equilibri entre la seva tradició agrícola i la seva obertura a nous desenvolupaments. El paisatge, que combina zones boscoses i terres de conreu, ofereix una variada experiència visual i ambiental.
Avui, la Selva és un lloc que captiva tant per la seva història com per la seva natura. Explorar aquesta comarca implica descobrir els secrets de les seves antigues localitats i gaudir de la diversitat del seu entorn natural.

On és la Selva?

La Selva Mapa

Properes Fires de la Selva

10-03-24

Fira de la Terra a Caldes de Malavella

Caldes de Malavella
13-04-24 a 14-04-24

Comic Con Costa Brava a Lloret de Mar

Lloret de Mar