Fira de Pagès a Maçanet de la Selva
Data inici
04/05/2024
Data final
05/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Maçanet de la Selva
Codi Postal
17412
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Maçanet de la Selva

Fira de Pagès a Maçanet de la Selva

   Maçanet de la Selva / Selva / Girona

 04/05/2024 - 05/05/2024 


La Fira de Pagès i Artesania de Maçanet de la Selva és un esdeveniment que destaca per mostrar la riquesa cultural, gastronòmica i artesanal de la zona. Situada a la comarca de la Selva, aquesta fira ofereix una oportunitat per conèixer i apreciar els productes locals i les tradicions del món rural.

Aquesta Fira és més que un esdeveniment; és el punt de trobada per celebrar els orígens agrícoles i artesanal de la població i mirant al futur,
fomenta la interacció entre generacion i el respecte per la terra i els qui la treballen.

Mercat de productes locals: On es poden trobar productes frescos de la terra com fruites, verdures, hortalisses, formatges, embotits, mel i altres productes artesanals.

Artesania: Amb parades d’artesans locals que ofereixen una àmplia gamma de productes com ceràmica, bijuteria, tèxtils, fusta tallada i molts altres articles únics.

Activitats culturals: Es programen activitats com concerts de música tradicional, balls populars, exposicions, visites guiades, i altres espectacles que reflecteixen la cultura i les tradicions locals.

Activitats per a tota la família: S’organitzen tallers d’artesania, concursos, , activitats infantils, i altres propostes perquè grans i petits puguin participar i aprendre sobre la vida al camp.

La Fira de Pagès i Artesania de Maçanet de la Selva és una oportunitat excel·lent per passar un dia agradable, descobrir els productes locals i gaudir de l’ambient festiu i acollidor d’aquesta fira tradicional.

 

Consulta aquí la web oficial de Fira de Pagès a Maçanet de la Selva.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Pagès I Artesania Maçanet De La Selva Foto 3 Fira De Pagès I Artesania Maçanet De La Selva Foto 4 Fira De Pagès I Artesania Maçanet De La Selva Foto 2 Fira De Pagès I Artesania Maçanet De La Selva Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Pagès A Maçanet De La Selva Cartell 2024 Fira De Pagès I Artesania Maçanet De La Selva Cartell 2023 Fira De Pagès I Artesania Maçanet De La Selva Cartell 2022Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.