FiPorc a Riudellots de la Selva
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Riudellots de la Selva
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FiPorc a Riudellots de la Selva

   Riudellots de la Selva / Selva / Girona

  15/02/2020 a 16/02/2020  


 

FIPORC, una fira de producte on l’eix vertebral és el porc i els productes que se’n deriven. Durant tot el cap de setmana, es podrà passejar i visitar el nucli antic de Riudellots de la Selva i tastar productes del porc. A través dels diversos espais del poble es posa en relleu tot el cicle de vida del bestiar porcí. Des de l’animal viu que es pot visitar a l’exposició d’animals vius situada a la Plaça de l’Ajuntament, fins arribar a la pròpia degustació de totes les parts de l’animal i dels productes que se’n deriven en una àrea de tast a l’aire lliure. Una interessant exposició teòrica i audiovisual dels productes dels porc, comprar exquisits embotits a les paradetes de petits productors que venen productes del porc com botifarres de tota mena, cansalades, lloms, baiones, greixons. FIPORC també té un espai pels més petits, els quals poden aprendre a fer botifarres amb les seves pròpies mans, fer hamburgueses, tallers de dibuix i manualitats relacionades amb el món del porc, fer un passeig pel municipi amb poni o munyir vaques de plàstic a mà, entre altres. (Font: SelvaTurisme)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.