FiPorc a Riudellots de la Selva
Data inici
17/02/2024
Data final
18/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Riudellots de la Selva
Codi Postal
17457
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FiPorc a Riudellots de la Selva

   Riudellots de la Selva / Selva / Girona

 17/02/2024 - 18/02/2024 


Fiporc a Riudellots de la Selva és una celebració única dedicada al món del porc i els seus derivats. Durant tot el cap de setmana, els visitants poden explorar el nucli antic de Riudellots de la Selva i gaudir d’una experiència culinària centrada en els productes del porc.

El poble situat a la comarca de La Selva, es converteix en un espai que destaca tot el cicle de vida del bestiar porcí. Des de l’exposició d’animals vius a la Plaça de l’Ajuntament fins a la degustació de les diverses parts de l’animal i els seus productes en una àrea de tast a l’aire lliure.

Una exposició teòrica i audiovisual ofereix una visió detallada dels productes del porc, i les paradetes de petits productors permeten als visitants comprar embotits exquisits com botifarres, cansalades, lloms, baiones i greixons.

FIPORC també pensa en els més petits amb activitats com fer botifarres amb les seves pròpies mans, tallers de dibuix i manualitats relacionades amb el món del porc. A més, els nens poden gaudir d’activitats com passejades amb poni i munyir vaques de plàstic a mà. És una experiència completa i divertida per a tota la família.

Consulta aquí la web oficial de FiPorc a Riudellots de la Selva.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4.3]

  Galeria d'imatges

Fiporc A Riudellots De La Selva Fiporc 2024

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Cartell Fiporc 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.