Fira Medieval a Hostalric
Data inici
15/04/2022
Data final
17/04/2022
Període
Primavera
Temàtica
Històrica
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Hostalric
Espai
la Fortalesa i el nucli antic
Codi Postal
17450
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Medieval a Hostalric

   Hostalric / Selva / Girona

       la Fortalesa i el nucli antic

 15/04/2022 - 17/04/2022 


Aquest esdeveniment fa que, any rera any, durant el divendres, dissabte i el diumenge de Setmana Santa, Hostalric es converteixi en una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats pròpies d’aquelles dates. Amb això, també es pretén commemorar l’esplendor del passat medieval del municipi, el qual era cap i centre de tot l’extens vescomtat de Cabrera.
La fira es celebra principalment a dos espais, la Fortalesa i el nucli antic, aquest últim es converteix en un gran mercat d’artesania i alimentació on podreu trobar-hi els embotis més autèntics, dolços artesans, formatges i oferta variada de restauració, entre d’altres productes i atraccions. Les parades s’ubiquen al llarg del carrer Raval i tot el carrer Major, des de la Torre dels Frares fins a la Porta de Barcelona.
(Font:AjHostalric)  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.