Fira de la Terra a Caldes de Malavella
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Hivern
Temàtica
Animals

Fira de la Terra a Caldes de Malavella

Caldes de Malavella / Selva / Girona

15/03/2020 > 15/03/2020

FIRA AJORNADA. En motiu de la fira tindrà lloc un Canicròs + marxa popular solidària que enguany organitza el Club Canicross Vilanna-Bescanó. 8km de recorregut que es podran fer amb gos o sense, caminant o corrents. Hi haurà esmorzar i un obsequi per a tots els participants!

També està previst un concurs de dibuix previ a la fira en el qual els nens i nenes de les escoles de Caldes de Malavella rebran les bases del concurs de dibuix Canicaldes i el dibuix guanyador s’utilitzarà per elaborar el cartell de les activitats del Canicaldes d’aquest any i els tres millors dibuixos de cada categoria (petits, mitjans i grans) s’enduran una visita familiar a la Fundació MONA + un lot de productes de marxandatge.

(Font: Turisme Selva)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...