Slot Clàssic a Vic
Data inici
17/03/2024
Data final
17/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Motor
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Espai
Plaça Major
Codi Postal
08500
Recinte Firal
Vic Fires

Slot Clàssic a Vic

   Vic / Osona / Barcelona

       Plaça Major

 17/03/2024 - 17/03/2024 


La fira Vic Slot Clàssic és un esdeveniment ja consolidat, un punt de trobada per a tots els aficionats a l’slot clàssic i una referència obligada per a tots els col·leccionistes d’slot.

Es tracta d’una petita fira que organitza l’Ajuntament de Vic amb la col·laboració dels Amics de l’Escalextric d’Osona (AEO Sport) i la col·laboració dels Amics dels Clàssics d’Osona (ACO).

Tot i tractar-se d’una fira de dimensions reduïdes, està a un pas de consolidar-se com a una de les fires més importants a l’estat espanyol per l’excel·lent valoració i qualitat del material exposat. Com cada any, entre les diferents activitats que s’organitzen al llarg de tot el matí, es podrà adquirir el cotxe commemoratiu d’aquesta nova edició.

Consulta aquí la web oficial de Slot Clàssic a Vic.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Slot Clàssic A Vic Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.