Fira dels Sants Metges a Lloret
Període
Hivern
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Costa Brava
Comarca
Selva
Municipi
Lloret de Mar
Espai
plaça de l’Església
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira dels Sants Metges a Lloret

   Lloret de Mar / Selva / Costa Brava

      plaça de l’Església

  18/12/2022 a 18/12/2022  


De 10 a 14h. Una mostra d’herbes medicinals, receptes i remeis casolans per donar a conèixer les herbes remeieres que creixen pel terme de Lloret.
Al desembre, a la plaça de l’església, ens apleguem un diumenge al matí i celebrem una fira anomenada dels Sants Metges. El nom ve donat per la capella en veneració a Sant Cosme i Sant Damià, als voltants de la qual celebràvem la fira fins fa molt poc temps. La fira és una mostra d’herbes medicinals, receptes i remeis casolans que no volem que s’oblidin, i una degustació de pastissos, vins, licors, melmelades i menjars de la nostra terra, elaborats per la gent de la nostra vila. De 10 a 12 del matí tothom podrà visitar la fira, i a les 12 en punt, tothom que hagi col·laborat en la rifa d’uns lots, podrà degustar de franc tot el que s’exposa a la fira. Paral·lelament, es podran comprar els licors, mel, melmelades, pebrots confitats i demés productes, així com el nostre calendari per a l’any proper. Els beneficis de la fira els hem destinat tradicionalment a projectes de restauració de patrimoni de la nostra vila. Així, vam restaurar la capella de Sants Metges, l’ermita de Sant Quirze, i vam col.laborar amb la fundació Sant Romà.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.