Fira dels Sants Metges a Lloret
Data inici
10/12/2023
Data final
10/12/2023
Període
Hivern
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Costa Brava
Comarca
Selva
Municipi
Lloret de Mar
Espai
plaça de l’Església
Codi Postal
17310
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Associació Penya Xino Xano, amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar

Fira dels Sants Metges a Lloret

   Lloret de Mar / Selva / Costa Brava

       plaça de l’Església

 10/12/2023 - 10/12/2023 


De 10 a 14h. Una mostra d’herbes medicinals, receptes i remeis casolans per donar a conèixer les herbes remeieres que creixen pel terme de Lloret.
Al desembre, a la plaça de l’església, ens apleguem un diumenge al matí i celebrem una fira anomenada dels Sants Metges. El nom ve donat per la capella en veneració a Sant Cosme i Sant Damià, als voltants de la qual celebràvem la fira fins fa molt poc temps. La fira és una mostra d’herbes medicinals, receptes i remeis casolans que no volem que s’oblidin, i una degustació de pastissos, vins, licors, melmelades i menjars de la nostra terra, elaborats per la gent de la nostra vila. De 10 a 12 del matí tothom podrà visitar la fira, i a les 12 en punt, tothom que hagi col·laborat en la rifa d’uns lots, podrà degustar de franc tot el que s’exposa a la fira. Paral·lelament, es podran comprar els licors, mel, melmelades, pebrots confitats i demés productes, així com el nostre calendari per a l’any proper. Els beneficis de la fira els hem destinat tradicionalment a projectes de restauració de patrimoni de la nostra vila. Així, vam restaurar la capella de Sants Metges, l’ermita de Sant Quirze, i vam col.laborar amb la fundació Sant Romà.

Consulta aquí la web oficial de Fira dels Sants Metges a Lloret.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.