Llotja de l´Automòbil i la Moto Antiga
Període
Primavera
Temàtica
Motor
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Sils
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Llotja de l´Automòbil i la Moto Antiga

   Sils / Selva / Girona

  02/06/2018 a 03/06/2018  


La Llotja de Sils és la degana de les fires i mercats dedicats als Vehicles Antics de què és celebren a la Península Ibèrica i per la seva elevada participació d’expositors i afluència de públic, és la més important de les celebrades al Sud d’Europa .

Amb els anys la Llotja no només s’ha convertit en un gran espai de vendes i canvis d’automoció històrica sinó que també és lloc de referència per a contactes internacionals entre els aficionats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.