Mercat de Nadal a Girona
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Girona
Espai
Plaça de la Independència
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat de Nadal a Girona

   Girona / Gironès / Girona

      Plaça de la Independència

  25/11/2022 a 05/01/2023  


En el Mercat de Nadal de Girona hi podreu trobar tota mena d’articles típics nadalencs: objectes de regal elaborats per artesans locals, com figures pel pessebre, joguines de fusta, complements tèxtils, objectes de ceràmica, vidre i fusta, i joieria; productes d’alimentació artesana, com embotits i formatges, dolços i torrons, i productes del sector verd ornamental nadalenc, com avets, tions, llums i guarniments.

Aquest any el Mercat de Nadal de Girona farà un important salt qualitatiu, oferint una imatge renovada i més nadalenca. El mercat estarà format per un conjunt de 23 casetes de fusta convertint-lo en un mercat de referència pel que fa a qualitat, sostenibilitat i eficiència energètica, a més de garantir als paradistes un millor aïllament, calefacció i seguretat.

De 10.30 a 21h. La fira s’inaugurarà el dia 25 de novembre al vespre.
Els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener romandrà tancada.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.