Mercat de Nadal a Girona
Data inici
02/11/2023
Data final
05/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Girona
Espai
Plaça de la Independència
Codi Postal
17001
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercat de Nadal a Girona

   Girona / Gironès / Girona

       Plaça de la Independència

 02/11/2023 - 05/01/2024 


En el Mercat de Nadal de Girona hi podreu trobar tota mena d’articles típics nadalencs: objectes de regal elaborats per artesans locals, com figures pel pessebre, joguines de fusta, complements tèxtils, objectes de ceràmica, vidre i fusta, i joieria; productes d’alimentació artesana, com embotits i formatges, dolços i torrons, i productes del sector verd ornamental nadalenc, com avets, tions, llums i guarniments.

Aquest any el Mercat de Nadal de Girona farà un important salt qualitatiu, oferint una imatge renovada i més nadalenca. El mercat estarà format per un conjunt de 23 casetes de fusta convertint-lo en un mercat de referència pel que fa a qualitat, sostenibilitat i eficiència energètica, a més de garantir als paradistes un millor aïllament, calefacció i seguretat.

De 10.30 a 21h. La fira s’inaugurarà el dia 25 de novembre al vespre.
Els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener romandrà tancada.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.