Fira del Pessebre a Olot
Data inici
08/12/2023
Data final
10/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Olot
Codi Postal
17800
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
CONSORCI DINÀMIG

Fira del Pessebre a Olot

Foto de Fira del Pessebre a Olot

   Olot / Garrotxa / Girona

 08/12/2023 - 10/12/2023 


La Fira del Pessebre arriba al centre d’Olot del 8 al 10 de desembre, oferint una gran varietat de productes de Nadal. Si us falta alguna figura per al pessebre, esteu buscant el tió o desitgeu trobar el millor regal “Km. 0”, aquesta fira és l’opció ideal.

A la plaça d’Esteve Ferrer, els artesans pessebristes exposaran les seves escultures en casetes de fusta. A la plaça Major, el mercat de Nadal Km. 0 oferirà una àmplia gamma de productes nadalencs elaborats per artesans i productors locals de la Garrotxa. Des de mel, joieria, moda, productes de fajol fins a cosmètica natural, entre altres articles, estaran disponibles.

De la plaça Major al Carme, pel carrer Ferrarons, passant per la plaça Pia Almoina, el carrer Alfons Vè fins arribar a la plaça del Carme, es desplegarà el mercat de Nadal amb parades tradicionals, oferint articles nadalencs com tions, arbres de Nadal, figuretes de pessebre i artesania feta a mà, tant alimentària com no alimentària.

Consulta aquí la web oficial de Fira del Pessebre a Olot.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.