Fira del Pessebre a Olot
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Olot
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Pessebre a Olot

   Olot / Garrotxa / Girona

  03/12/2022 a 06/12/2022  


Per una banda hi trobareu el Mercat de Nadal, on desenes de paradistes oferiran tot de productes per decorar els nostres pessebres i productes artesanals; d’altra banda a Olot hi haurà la pròpia Fira del Pessebre, on diferents casetes de fusta es convertiran en pessebres, recreant les escenes més tradicionals d’aquesta època, i també hi haurà el Mercat d’Artesania, amb parades d’aliments, artesans i tot tipus de productes.

  • A la plaça d’Esteve Ferrerhi haurà les tradicionals casetes de fusta on els artesans pessebristes exposaran i posaran a la venda les seves figures.
  • A la plaça Major,com ja és tradició, s’hi concentrarà el mercat de Nadal Km. 0: un espai on es podran trobar una vintena de casetes amb els millors productes per regalar aquest Nadal fets per artesans i productors de la Garrotxa (des de mel, joieria, moda, productes de fajol o cosmètica natural).
  • Des de la plaça Major, baixant pel carrer Ferrarons, a la plaça Pia Almoina i al llarg del carrer Alfons Vè hi haurà el mercat de Nadal amb les típiques parades plenes d’articles de Nadal (tions, arbres de Nadal, figuretes de pessebre…).
  • Baixant pel carrer Major fins la plaça del Carme s’hi distribuiran una trentena de parades al mercat d’artesania amb productes alimentaris i no alimentaris, tots ells fets a mà.
  • Finalment, com a novetat, a la plaça del Carme hi haurà l’espai Playmobil amb parades de venda de figuretes i un diorama amb un pessebre molt especial!

La carpa d’activitats familiars se situarà a la plaça del Carmeon d’11 a 14 hores i de 16 a 19 hores s’hi faran tallers de manualitats i jocs en família.

  • El dissabte 3 es podran fer imants de Nadal amb sorra de colors.
  • El diumenge 4 es podran construir figures del pessebre i fer-les moure.
  • El dilluns 5 de desembre es podran fer xapes de Playmobil
  • El dimarts 6 es podrà gaudir de la instal·lació Els amics d’en Crusó, una vintena d’autòmats de gran format, trencaclosques i jocs mecànics.

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.