Fira Nuvis Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Nuvis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Estació del Nord
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Nuvis Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Estació del Nord

  08/10/2022 a 09/10/2022  


Acosta’t a viure una autèntica experiència nupcial a la Fira més important de Catalunya FIRA NUVIS BARCELONA. Els expositors més exclusius. Tot el que necessites perquè la teva boda sigui un èxit reunit en un mateix espai. Fira Nuvis, les fires nupcials per excel·lència de les parelles que somien amb un dia perfecte!

Són molts anys d’experiència , coneixem profundament el sector i les seves necessitats, ajudant-te durant els mesos previs a l’exposició a obtenir el millor de la teva participació, cosa que ens diferencia de la resta de fires.

I si fos poc, ara t’oferim molt més que una fira , disposem d’una plataforma multifuncional TENDÈNCIES NUPCIALS , on podràs oferir els teus serveis en qualsevol moment a milers de clients.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.