Fira de la Figa d’Alguaire
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Alguaire
Espai
pavelló poliesportiu
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Figa d’Alguaire

   Alguaire / Segrià / Lleida

      pavelló poliesportiu

  17/09/2022 a 18/09/2022  


De 8 a 17h. La Fira de la Figa d’Alguaire es presenta amb expositors i activitats diverses on es potencia aquest fruit tant preuat per la població.
Durant tot el cap de setmana, al pavelló poliesportiu s’instal·larà un espai expositiu de figues d’Alguaire, com també un espai dedicat al comerç, la indústria i les entitats del municipi. També s’hi podran comprar productes alimentaris de qualitat. A l’exterior del pavelló, i també durant tot el cap de setmana, hi haurà el mercat de productes artesans d’arreu dels Països Catalans i una mostra ben especial: les figues utilitzades en les arts i oficis. S’hi podran veure figues de cristall fetes per un bufador de vidre, relleus de fulles i fruits de figa fets per un picapedrer i licors i aiguardent de figa. A més, hi haurà activitats infantils com ara jocs gegants i populars sobre la figa.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.