Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern a Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Literatura
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  16/09/2022 a 02/10/2022  


La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió, una fira molt barcelonina i cosmopolita, omple de color el passeig de Gràcia amb els lectors, caçadors de llibres, col·leccionistes, turistes, i tots els que es queden enamorats dels llibres que omplen les parades dels llibreters.
La Fira de el Llibre d’Ocasió Antic i Modern celebra ni més ni menys que 71 anys de bona literatura. Aquesta cita ineludible per als amants dels llibres és una oportunitat única per trobar des de joies bibliogràfiques úniques a exemplars descatalogats, passant per una gran varietat de llibres de tapa dura, de butxaca, còmics, àlbums il·lustrats i molt més.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.