Fira del Mar a Calafell
Període
Primavera
Temàtica
Cultura popular
Territori
Costa Daurada
Comarca
Baix Penedès
Municipi
Calafell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Mar a Calafell

   Calafell / Baix Penedès / Costa Daurada

  02/06/2018 a 03/06/2018  


Calafell viatja, en plena primavera, a través dels temps, fins al Calafell mariner dels nostres avantpassats, on destaquen activitats com ara l’exhibició d’antics oficis (armadors d’arts, palangrers, nansaires, remendadores…), tallers infantils mariners, sortides a vogar en llagut, espectacles d’animació marinera, a més a més de moltes altres activitats i la presència de les entitats del municipi directament vinculades al fascinant món del mar.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.