Fira del Pa i del Cereal a Cervera
Data inici
18/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Alimentació
Territori
Lleida
Comarca
Segarra
Municipi
Cervera
Codi Postal
25200
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Paeria de Cervera

Fira del Pa i del Cereal a Cervera

   Cervera / Segarra / Lleida

 18/05/2024 - 19/05/2024 


La Fira del Pa i del Cereal a Cervera, comarca de La Segarra,  és un esdeveniment que destaca la importància dels cereals, especialment el blat, i els productes derivats com el pa, en la gastronomia i l’economia local.  Aquesta fira es celebra per promoure la cultura del pa i dels cereals, així com per reconèixer el treball dels pagesos i els artesans que els cultiven i els elaboren.

Durant la Fira del Pa i del Cereal a Cervera, els visitants poden gaudir d’una gran varietat d’activitats, com tallers de pa, degustacions, concursos gastronòmics, exhibicions de maquinària agrícola i artesanal, i altres activitats relacionades amb el món dels cereals.

Aquest esdeveniment és una ocasió ideal per als amants del pa i la gastronomia per descobrir nous sabors i textures, i per aprendre més sobre el procés de producció dels cereals i la seva transformació en productes alimentaris com el pa.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Del Pa I Del Cereal A Cervera 1 (1) Fira Del Pa I Del Cereal A Cervera 2 (1) Fira Del Pa I Del Cereal A Cervera 4 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Pa I Cereal Cervera Poster 2024 Fira Del Pa I Del Cereal A Cervera 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.