Fira Playmobil a Camprodon
Període
Tardor
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Camprodon
Espai
Pavelló Vell – C/Sant Antoni, 4
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Playmobil a Camprodon

   Camprodon / Ripollès / Girona

      Pavelló Vell – C/Sant Antoni, 4

  29/10/2022 a 01/11/2022  


De 10h a 20h. Súpero, porteu el carnet a la Fira Playmobil a Camprodon.

En les Fires Playmobil organitzades per Esplay hi podeu trobar diferents activitats, en cada municipi podeu trobar algunes de les que us deixem aquí.
-Exposició de diorames: diorames de temàtiques tradicionals i culturals de cada municipi que visita Esplay amb la col·laboració d’entitats vinculades a Playmobil d’arreu de Catalunya.
-Jocs: escacs medievals, parxís, l’oca de pallassos, 3 en ratlla de templers, xarranca olímpica, laberint del tresor pirata, memory, dòmino de les civilitzacions, puzles infantils…
-Tallers: màscares i caretes, contes i faules del món, xapes, estampació de camisetes, tècniques d’scrapbooking i decoració personalitzada, galetes, disfresses, stop motion i maquillatge de fantasia.
-Fira de col·leccionisme i intercanvi: parades amb productes i complements Playmobil i altres elements relacionats amb l’esdeveniment.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.