Fira Playmobil i Lego a Guissona
Període
Tardor
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Lleida
Comarca
Segarra
Municipi
Guissona
Espai
Pavelló Municipal 1 d'Ocubre
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Playmobil i Lego a Guissona

   Guissona / Segarra / Lleida

      Pavelló Municipal 1 d'Ocubre

  18/11/2022 a 20/11/2022  


Guissona esdevindrà punt de trobada de col·leccionistes i fanàtics de Lego i del Playmobil, en una fira en la que trobarem un àmplia exposició de diorames i productes d’ambdues marques, i on es podrà gaudir també de la versió més innovadora de les propostes de Lego Education.

Horari: divendres a la tarda: de 16h a 20h – Dissabte i diumenge: d’11h a 14h i de 16h a 20h.
Preus: 2€

Al Pavelló 1 d’octubre tindrà lloc l’exposició de diorames i venta de productes Lego i Playmobil a partir de divendres a la tarda i dissabte i diumenge de 11 a 14h i de 16 a 20h. Dins el mateix recinte s’exposaran els diorames dels participants al Concurs de diorames infantils, i també hi haurà d’activitats paral·leles: tallers, sortejos…

Paral·lelament hi haurà un recorregut d’activitats pel poble, amb propostes diverses en diferents espais.

L’espai La Llavor, espai Lego Education de la nostra vila oferirà una jornada de portes obertes on es podrà gaudir d’exhibicions de robòtica aplicada a Lego.

Al Museu de Guissona es podrà visitar el diorama de temàtica romana i podreu participar al Joc Iesso Clic. També ofereix d’una visita guiada gratuïta a les 12h, per donar a conèixer el patrimoni romà que es conserva al Parc Arqueològic.

Durant tota la setmana veïns, veïnes i visitants podran gaudir i participar del concurs El click amagat pels diferents aparadors ambientats al món del lego i del playmobil. Aixi mateix durant el cap de setmana hi haurà inflables playmobil a la Plaça major, vermut i menú Playmobil en alguns bars i restaurants de la nostra vila.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.