Fira Playmobil i Lego a Guissona
Temàtica
Clics i Joguines
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Guissona
Com arribar a la Fira   

Fira Playmobil i Lego a Guissona

   Guissona / Segarra / Lleida

      Pavelló Municipal 1 d'Ocubre

  05/11/2021 a 07/11/2021  


Guissona esdevindrà punt de trobada de col·leccionistes i fanàtics de Lego i del Playmobil, en una fira en la que trobarem un àmplia exposició de diorames i productes d’ambdues marques, i on es podrà gaudir també de la versió més innovadora de les propostes de Lego Education.

Al Pavelló 1 d’octubre tindrà lloc l’exposició de diorames i venta de productes Lego i Playmobil a partir de divendres a la tarda i dissabte i diumenge de 11 a 14h i de 16 a 20h. Dins el mateix recinte s’exposaran els diorames dels participants al Concurs de diorames infantils, i també hi haurà d’activitats paral·leles: tallers, sortejos…

Paral·lelament hi haurà un recorregut d’activitats pel poble, amb propostes diverses en diferents espais.

L’espai La Llavor, espai Lego Education de la nostra vila oferirà una jornada de portes obertes on es podrà gaudir d’exhibicions de robòtica aplicada a Lego.

Al Museu de Guissona es podrà visitar el diorama de temàtica romana i podreu participar al Joc Iesso Clic. També ofereix d’una visita guiada gratuïta a les 12h, per donar a conèixer el patrimoni romà que es conserva al Parc Arqueològic.

Durant tota la setmana veïns, veïnes i visitants podran gaudir i participar del concurs El click amagat pels diferents aparadors ambientats al món del lego i del playmobil. Aixi mateix durant el cap de setmana hi haurà inflables playmobil a la Plaça major, vermut i menú Playmobil en alguns bars i restaurants de la nostra vila.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...