Festival Terra Ibèrica a Calafell
Període
Estiu
Temàtica
Romana
Territori
Costa Daurada
Comarca
Baix Penedès
Municipi
Calafell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festival Terra Ibèrica a Calafell

   Calafell / Baix Penedès / Costa Daurada

  25/07/2019 a 28/07/2019  


Terra Ibèrica és un festival de divulgació de la cultura del ibers i el seu context històric i que té lloc a la Ciutadella Ibèrica de Calafell (Baix Penedès, Tarragona). Té les seves arrels en les Nits Ibèriques, espectacles que es van fer entre els anys 2000 i 2007. A partir de l’any 2010, es crea TERRA IBÈRICA com a esdeveniment principal del jaciment ja amb format de festival en diferents dies. Xerrades, tallers infantils, demostracions, visites temàtiques,…són algunes de les activitats que s’han programat, però sobretot, apostem per la RECREACIÓ HISTÒRICA com a eix principal per a divulgar el passat als visitants.

Vine a Calafell i coneix els ibers i el seu món de forma diferent!.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.