Fira de la Salut a Torredembarra
Data inici
09/04/2024
Data final
09/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Salut, Bellesa i Benestar
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Tarragonès
Municipi
Torredembarra
Espai
Plaça de Mn. Joaquim Boronat
Codi Postal
43830
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Torredembarra

Fira de la Salut a Torredembarra

   Torredembarra / Tarragonès / Camp de Tarragona

       Plaça de Mn. Joaquim Boronat

 09/04/2024 - 09/04/2024 


Donar a conèixer els actius de la Torre en salut comunitària i promocionar hàbits saludables tant físics com emocionals. Aquest és el principal objectiu de la Fira de la salut de Torredembarra.

Presència durant tot el dia d’estands amb representació de diferents entitatsempreses i actius en salut de la Comunitat amb material, informació i proposta d’activitat.

L’esdeveniment l’organitza l’Ajuntament de Torredembarra a través del Banc Blau de la Salut, iniciativa col·lectiva que agrupa diferents entitats i agents de la comunitat amb l’objectiu de promoure accions, vincles i xarxa que procuri la salut de les persones.

La regidora d’Esports, Activitat Física i Salut de Torredembarra, Berta Castells, ha destacat el paper de l’Ajuntament a l’hora de fer realitat aquesta iniciativa del Banc Blau per tenir cura de la salut comunitària. La Fira de la salut s’ha presentat aquest matí amb la participació també d’Aleix Balsells, fisioterapeuta d’Atenció Primària i Comunitària; Laia Marlès, infermera pediàtrica i Bibiana Gutiérrez, dietista-nutricionista, tots tres de l’Àrea Bàsica de Salut Torredembarra, i Júlia Ramon, de l’Associació Matinada.

Consulta aquí la web oficial de Fira de la Salut a Torredembarra.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De La Salut A Torredembarra Foto 2 Fira De La Salut A Torredembarra Foto

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De La Salut A Torredembarra 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.