Mercat mensual d’antiguitats, col·leccionisme, art i artesania a Igualada
Període
Primavera
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Recinte Firal
Fira Igualada

Mercat mensual d’antiguitats, col·leccionisme, art i artesania a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

  31/05/2020 a 31/05/2020  


El matí de cada últim diumenge de mes, a excepció dels mesos de juliol i agost, té lloc al Passeig Verdaguer d’Igualada el Mercat mensual d’antiguitats, col·leccionisme, art i artesania.

Els més de 100 expositors exposen en un marc incomparable com és el Passeig Verdaguer d’Igualada , convertint-se un punt de trobada per a tots els amants de les antiguitats i el col·leccionisme (monedes, postals, xapes de cava, discs …) realitzant vendes, compres i fins i tot d’intercanvi de materials entre els mateixos expositors.

La Fira d’antiguitats i col·leccionisme es va iniciar l’any 1980 i des del 1993 es va completar amb la Mostra d’art i artesania.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.