Mostra de vins d’altura a La Llacuna
Data inici
15/10/2023
Data final
15/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
La Llacuna
Codi Postal
08779
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mostra de vins d’altura a La Llacuna

   La Llacuna / Anoia / Barcelona

 15/10/2023 - 15/10/2023 


La Mostra de vins d’altura de La Llacuna és una fira gastronòmica i participativa protagonitzada per l’embotit, el vi i altres productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat, característics del territori, que enguany arriba a la seva 14a edició. La mostra, organitzada per l’Ajuntament, vol donar a conèixer la qualitat dels productes del municipi, impulsar la seva comercialització i promoure’n el seu consum, a més de posar en valor el món rural i el turisme d’interior.

La Llacuna, a més de 600 metres d’altitud i amb un clima similar al Penedès, està situada en un indret privilegiat per a la producció d’aquest tipus de vins, coneguts com a Vins d’Altura; a més és reconeguda pels seus excel·lents embotits.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.