Oktoberfest a Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Oktoberfest a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  05/10/2022 a 16/10/2022  


L’Oktoberfest Barcelona està concebuda com una festa popular, organitzada al més pur estil alemany, que es durà a terme a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, al costat de la Plaça Espanya de la ciutat comtal.

La cerimònia inaugural es realitzarà el dimecres 5 d’octubre a partir de les 17:00h en la carpa principal, i amb l’obertura del primer barril de cervesa es donarà inici als 12 dies de festa i diversió de l’Oktoberfest Barcelona.

La gran carpa principal amb més de 6.500 m2, disposa d’un aforament limitat, pel que per poder garantir-vos espai us aconsellem realitzeu la RESERVA TAULA !! anticipada en la nostra web.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.