Parets Medieval. Fira Medieval a Parets del Vallès
Data inici
20/01/2024
Data final
21/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Medieval
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Parets del Vallès
Espai
Barri Antic
Codi Postal
08150
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Servei de Comerç Ajuntament de Parets del Vallès

Parets Medieval. Fira Medieval a Parets del Vallès

   Parets del Vallès / Vallès Oriental / Barcelona

       Barri Antic

 20/01/2024 - 21/01/2024 


El Mercat Medieval de Parets del Vallès és un esdeveniment que transporta als visitants a una atmosfera màgica i retrocedeix en el temps cap a èpoques passades.

Aquesta festa, que sovint es celebra al centre històric de la localitat, converteix els carrers en un ambient ple d’encant, on es poden trobar parades amb una gran varietat de productes artesans, gastronomia tradicional, espectacles, activitats per a tota la família i representacions teatrals.

Durant aquest esdeveniment, es recreen escenes d’èpoques antigues, amb gent vestida amb indumentària d’època i parades que ofereixen objectes artesanals, aliments típics, artesania local i productes tradicionals. A més, els carrers es converteixen en escenaris per a espectacles de carrer, actuacions musicals, malabarismes i altres activitats lúdiques.

El Mercat Medieval de Parets del Vallès disposa d’activitats d’animació, música, cercaviles, un espai infantil, atraccions, exposicions i altres entreteniments per a tota la família.

El Mercat Medieval de Parets del Vallès a la comarca del Vallès Oriental, no només és una oportunitat per descobrir i adquirir productes artesanals, sinó també una experiència cultural i de oci per a tota la família, transportant a locals i visitants a una atmosfera d’altres èpoques.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3.5]

  Galeria d'imatges

Parets Medieval Foto 4 Parets Medieval Foto 3 Parets Medieval Foto 2 Parets Medieval Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Parets Medieval. Fira Medieval A Parets Del Vallès Cartell 2024 Parets Medieval 2024 Parets Medieval 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.