Fires Vallès Oriental

La Comarca del Vallès Oriental ens ofereix interessants fires, mostres, mercats i jornades gastronòmiques repartides per tot el seu territori.

 

La Comarca del Vallès Oriental

El Vallès Oriental compta amb més de XXX mil habitants i la seva capital és la ciutat de Granollers. La diversitat econòmica del Vallès Oriental es reflecteix en la seva variada oferta de fires i mercats.
 
El Vallès Oriental Foto Min

 

Fires destacades del Vallès Oriental

A la Comarca del Vallès Oriental, es destaquen fires com la Fira de l’Aixada a Manlleu, que recrea un mercat de principis del segle XX, i la Fira de la Puríssima a Granollers, amb activitats per a tota la família i una àmplia varietat de productes locals.
 
 

Gastronomia del Vallès Oriental

La gastronomia del Vallès Oriental és una fusió de tradició i innovació. Des de plats tradicionals com calçots amb salsa romesco fins a creacions modernes dels restaurants de la comarca.

Història del Vallès Oriental

Amb orígens a l’Edat de Bronze, el Vallès Oriental va florir com a centre agrícola i comercial durant l’època romana. Les influències àrabs i visigòtiques van deixar empremtes culturals, i amb la reconquesta, va créixer com a regió amb nuclis urbans com Granollers.
La revolució industrial del segle XIX va transformar la comarca, marcant-la com a centre tèxtil. Durant la Guerra Civil, va ser escenari de conflictes. En temps recents, ha crescut econòmicament mantenint un equilibri entre desenvolupament industrial i preservació del patrimoni.
Avui, el Vallès Oriental destaca per la seva activitat econòmica, festes tradicionals i hospitalitat, mantenint una identitat viva i dinàmica.

On és el Vallès Oriental?

El Vallès Oriental Mapa

Properes Fires del Vallès Oriental

02-03-24

Fira Comerç- Fora Estoc a Mollet

Mollet del Vallès
02-03-24 a 03-03-24

Fira de la Botifarra de la Garriga

La Garriga
Mercat D’olis I Vins A Sant Antoni De Vilamajor Portada 24 Min
03-03-24

Mercat d’Olis i Vins a Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor
16-03-24 a 17-03-24

Mercat de l’Olla a Caldes de Montbui

Caldes de Montbui
15-06-24 a 16-06-24

Fira Mercat Les Esquelles al Montseny

Montseny