Fira de Sant Isidre a Cardedeu
Data inici
17/05/2024
Data final
20/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Cardedeu
Codi Postal
08440
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Sant Isidre a Cardedeu

   Cardedeu / Vallès Oriental / Barcelona

 17/05/2024 - 20/05/2024 


La Fira de Sant Isidre de Cardedeu, a la comarca del Vallès Oriental,  acull més de 20 mil visitants any rere any des de 1984. Hi trobareu expositors del sectors de la ramaderia, l’industria, el comerç, el turisme, la restauració, l’automoció i també entitats.

La Fira multisectorial no només ofereix una gran varietat de bestiar i parades comercials, sinó que també compta amb una cartellera consolidada i tradicional d’activitats i espectacles d’animació.

Destaca la Mostra Gastronòmica, on es poden degustar delícies locals. També s’organitzen espectacles eqüestres i un assortit programa d’actes de la cultura local i nacional, com ara sardanes o els geganters, a més d’activitats esportives per als més petits. Com a novetat d’enguany, destaca L’ESPAI NATURA, un àmbit dedicat a l’educació ambiental estretament relacionat amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

Consulta aquí la web oficial de Fira de Sant Isidre a Cardedeu.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Sant Isidre Cardedeu 6 Fira De Sant Isidre Cardedeu 5 (1) Fira De Sant Isidre Cardedeu 4 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Sant Isidre A Cardedeu (1) Fira De Sant Isidre Cardedeu (1) Fira De Sant Isidre Cardedeu 2 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.