Fira de la Botifarra de la Garriga
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
La Garriga
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Botifarra de la Garriga

   La Garriga / Vallès Oriental / Barcelona

  04/03/2023 a 05/03/2023  


A principis de març, La Garriga acull la Fira de la botifarra, un esdeveniment que pretén promoure el comerç local i promocionar el municipi.

A partir d’un dels productes emblemàtics del poble – la botifarra- la fira dóna a conèixer aquesta tradició garriguenca i ofereix un conjunt de propostes lúdiques i culturals complementàries.

Torna la fira de la botifarra
El primer cap de setmana de març, la Botifarra de la Garriga tornarà a sortir al carrer per donar a conèixer la Marca Col·lectiva i enfortir el teixit social i comercial del municipi, amb la desena edició de la Fira de la Botifarra.

D’aquesta manera, la Regidoria de Promoció Econòmica vol reprendre la inèrcia de les darreres edicions, per tal que tant habitants de la Garriga com visitants gaudeixin d’un cap de setmana festiu, ple d’activitats de divulgació gastronòmica que posen en valor la botifarra del municipi, a la vegada que ofereix un espai de dinamització social.

El període de restriccions patit en els darrers mesos ha servit també per a enfortir els canals d’informació al voltant de l’esdeveniment i complementar la web www.firadelabotifarra.cat amb unes noves xarxes socials creades específicament per a promocionar la Fira i la Marca Col·lectiva en el seu conjunt.

Aquesta desena edició comptarà de nou amb un espai gastronòmic de degustació que integrarà activitats, música i espectacles. Torna també l’espai de fira-mercat amb productors catalans i mostres de formatges i de productes de la terra. A més, hi haurà tallers i activitats infantils. Tot plegat, per tal d’oferir un espai variat que permeti al visitant passejar, tastar, comprar i participar.

XXSS (Ig, Tw, Fb, Ytb): @firabotifarra // web: www.firadelabotifarra.cat


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.