Espai de l’estudiant, a Valls
Data inici
06/03/2024
Data final
07/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Educació, Formació i Ocupació
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Espai
Kursaal
Codi Postal
43800
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Espai de l’estudiant, a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

       Kursaal

 06/03/2024 - 07/03/2024 


L’Espai de l’Estudiant és una fira anual que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya, partint d’una idea de descentralització -atansar l’oferta informativa a la demanda de les comarques del sud de Catalunya- i d’optimització d’esforços –un ambient menys massificat permet, per una banda, identificar millor els centres formatius per part dels alumnes i per l’altra millorar les condicions en què els informadors realitzen la seva tasca.  L’Espai de l’Estudiant està organitzat pel Consorci Prouniversitari, una secció de l’Institut d’Estudis Vallencs (www.iev.cat), i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, així com d’institucions i empreses compromeses amb el foment de la formació i l’ocupabilitat.  L’Espai de l’Estudiant inicià el seu camí l’any 2001. Què trobarem a l’Espai? Estudis universitaris, estudis de postgrau, formació professional, tallers ocupacionals, idiomes, estudis superiors, escoles de negocis, estudis artístics, batxillerat, formació no reglada, serveis per als joves (residències, estudiar i treballar a l’estranger, serveis financers…)     La durada de l’Espai és de dos dies, dijous i divendres. Els matins de 9h a 14h la visita es reserva als centres educatius (hi ha la possibilitat de visitar-lo en grup també el dijous a la tarda, a partir de les 15:30h).  La tarda del dijous, de les 15:30h a les 19h, el recinte s’obre també per al públic en general.

El teu futur

 

Consulta aquí la web oficial de Espai de l’estudiant, a Valls.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.