Santa Teca Escornalbou
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Riudecanyes
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Santa Teca Escornalbou

   Riudecanyes / Baix Camp / Camp de Tarragona

  14/07/2018 a 15/07/2018  


La programació cultural de Santa Teca Escornalbou és ben bé com un menú degustació, un menú d’aquells on et van servint infinits plats que són petits tastets de gustos, colors, textures i sabors. Aquí podreu trobar aquest maridatge cultural que us proposa Santa Teca Escornalbou. Esperem que us vingui de gust!

Es tracta d’un mercat de territori amb producte local de qualitat, gastronomia de fusió i petits tastets de cultura contemporània. Esdevé patrimoni material i immaterial.

Confirmeu dates amb l’organitzador de la Fira.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.