Trobada Cervesers Artesans de Catalunya a Molins de Rei
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Temàtica
Cervesa Artesana
Com arribar a la Fira

Trobada Cervesers Artesans de Catalunya a Molins de Rei

Molins de Rei / Baix Llobregat / Barcelona

25/09/2021 > 26/09/2021

El proper 25 i 26 de setembre se celebrarà la 10na edició de la Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei (TCAM), a la Plaça de la Llibertat de municipi.

Participaran un total de 10 productors així com diversos foodtruks. Al recinte firal s’ubicarà també un escenari on hi hauran actuacions musicals durant tot el dissabte i el matí de diumenge.

Els horaris són de 10:00am a 23:00pm el dissabte, el diumenge de 11:00 a 19:00 i a l’stand de l’organització es podrà adquirir el got oficial de l’esdeveniment.

Productors convidats: Reptilian, Engorile, La Pirata, Montseny, La Salvatge, Zulogaagden, Espina de Ferro, As cervesa artesana, La Calavera i Antipatiks.

L’esdeveniment comptarà amb control d’aforament i mesures necessàries per a la prevenció de la COVID19.

TCAM l’organitza l’Associació Metal Defenders i Zulogaarden amb el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...