Trobada Cervesers Artesans de Catalunya a Molins de Rei
Temàtica
Cervesa Artesana
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Molins de Rei
Com arribar a la Fira   

Trobada Cervesers Artesans de Catalunya a Molins de Rei

   Molins de Rei / Baix Llobregat / Barcelona

  25/09/2021 a 26/09/2021  


El proper 25 i 26 de setembre se celebrarà la 10na edició de la Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei (TCAM), a la Plaça de la Llibertat de municipi.

Participaran un total de 10 productors així com diversos foodtruks. Al recinte firal s’ubicarà també un escenari on hi hauran actuacions musicals durant tot el dissabte i el matí de diumenge.

Els horaris són de 10:00am a 23:00pm el dissabte, el diumenge de 11:00 a 19:00 i a l’stand de l’organització es podrà adquirir el got oficial de l’esdeveniment.

Productors convidats: Reptilian, Engorile, La Pirata, Montseny, La Salvatge, Zulogaagden, Espina de Ferro, As cervesa artesana, La Calavera i Antipatiks.

L’esdeveniment comptarà amb control d’aforament i mesures necessàries per a la prevenció de la COVID19.

TCAM l’organitza l’Associació Metal Defenders i Zulogaarden amb el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...