Vi-Ba Fira del Vi del Bages a Manresa
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Catalunya Central
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Vi-Ba Fira del Vi del Bages a Manresa

   Manresa / Bages / Catalunya Central

  28/05/2022 a 06/06/2022  


Tota mena de propostes i activitats al voltant de la cultura del vi del Bages. Vine a assaborir i compartir una manera d’entendre el vi amb identitat pròpia. Hi tens molt a descobrir, molt a gaudir. Dins la fira hi trobaràs una variada selecció de suggeriments al voltant dels vins i cellers DO Pla de Bages que parlen del territori i aposten per la qualitat. Un espai per conèixer de prop els productors, les marques, la seva història i la gent que hi ha al darrere. Tot això en un ambient festiu que et convida passar la millor estona.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.