Vi-Ba Fira del Vi del Bages a Manresa
Data inici
31/05/2024
Data final
02/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Catalunya Central
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Codi Postal
08241
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Vi-Ba Fira del Vi del Bages a Manresa

   Manresa / Bages / Catalunya Central

 31/05/2024 - 02/06/2024 


La Fira del Vi del Bages és un esdeveniment anual que celebra la cultura del vi a Manresa, comarca del Bages. És una oportunitat per als amants del vi i els visitants en general per conèixer i degustar els vins produïts a la regió, així com per descobrir altres productes locals i gaudir de diverses activitats relacionades amb el món del vi i la gastronomia.

Durant la fira, es poden trobar estands de diferents cellers i productors de vi del Bages, que ofereixen tastets de les seves varietats de vi. A més del vi, també es poden trobar altres productes relacionats amb la gastronomia local, com formatges, embotits, mel i productes de rebosteria, entre altres.

A banda dels estands, la fira sol oferir activitats complementàries com ara  visites guiades als cellers amb tastes, música als cellers, Visites i itineraris guiats al patrimoni vitivinícola del Bages. degustacions guiades, maridatges de vi i menjar,  actuacions musicals en directe i altres esdeveniments culturals i recreatius. És una oportunitat excel·lent per aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca, interactuar amb els productors locals i gaudir d’una experiència gastronòmica i cultural completa.

Consulta aquí la web oficial de Vi-Ba Fira del Vi del Bages a Manresa. Falten 6 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Vi Bages 2 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Vi Del Bages (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.