Agrauto. Fira del vehicle d’ocasió d’Agramunt
Data inici
24/02/2024
Data final
25/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Motor
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Agramunt
Codi Postal
25310
Recinte Firal
Fira Agramunt
Organitzador
Ajuntament d´agramunt

Agrauto. Fira del vehicle d’ocasió d’Agramunt

   Agramunt / Urgell / Lleida

 24/02/2024 - 25/02/2024 


La Fira del Vehicle d’Ocasió d’Agramunt és un esdeveniment anual que es celebra a la comarca de l’Urgell, a la localitat de Agramunt. Aquesta fira és una oportunitat excel·lent per a aquells interessats en l’adquisició d’un vehicle usat, ja que ofereix una àmplia gamma de cotxes, motocicletes i altres vehicles a preus competitius.

Durant la fira, els visitants poden explorar diverses opcions de vehicles d’ocasió, des de models recents fins a opcions més clàssiques, tots ells disponibles per a la venda. A més, els concessionaris i venedors participants ofereixen assessorament professional sobre les característiques i condicions dels vehicles, ajudant als compradors a prendre decisions informades.

A més de la venda de vehicles, la Fira del Vehicle d’Ocasió d’Agramunt és una oportunitat ideal per als compradors potencials de vehicles d’ocasió de trobar el vehicle adequat per a les seves necessitats i pressupostos.



  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Agrauto (1) Vehicle Ocasio Agramunt Foto (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Vehicle Ocasio Agramunt 2024



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.