Temps d’Espàrrecs i GastroGavà a Gavà
Data inici
25/04/2024
Data final
05/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Gavà
Codi Postal
08850
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Temps d’Espàrrecs i GastroGavà a Gavà

   Gavà / Baix Llobregat / Barcelona

 25/04/2024 - 05/05/2024 


Favà celebra la Fira d’Espàrrecs en tota la seva esplendor, Mostres comercial, artesanal i el GastroGavà. Tres setmanes d’activitats que uniran petits i grans, famílies i amics, on la ciutat mostra amb orgull el seu potencial artístic, on es ven, es menja, se celebra, es participa i, sobretot, es viu amb intensitat aquest producte, pensant en la sostenibilitat i la vida saludable.

Aquesta festa dedicada a l’Espàrrec blanc de Gavà, d’una textura i sabor únics, implicarà en aquesta edició més sectors de la ciutat que mai:  pagesia, gastronomia, restauració, comerços, comunitat educativa, entitats socials, culturals i esportives i  mercats municipals. Tots ells protagonitzaran 90 activitats en al·lusió als 90 anys des de la primera exposició d’espàrrecs l’any 1932.

Consulta aquí la web oficial de Temps d’Espàrrecs i GastroGavà a Gavà.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.