Fira del Vi a Falset
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Priorat
Municipi
Falset
Espai
espai firal d'Euterpe de Falset
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Vi a Falset

   Falset / Priorat / Terres del'Ebre

      espai firal d'Euterpe de Falset

  29/04/2022 a 01/05/2022  


La Fira del Vi de Falset recuperarà enguany la presencialitat i la “normalitat” d’abans de la pandèmia. De moment ja hi ha confirmats 50 cellers de les DOQ Priorat i DO Montsant. El certamen creix en “dies, territorialitat i ambició”, han apuntat els organitzadors en un comunicat, i se celebrarà del 29 d’abril a l’1 de maig. Alhora, durant tot el maig, els cellers participants obriran les seves portes i es convertiran en estands on poder tastar els vins metre es trepitja la comarca.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.