Trufforum a Vic
Data inici
01/02/2024
Data final
04/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Codi Postal
08500
Recinte Firal
Vic Fires
Organitzador
European Mycological Institute (EMI)

Trufforum a Vic

   Vic / Osona / Catalunya Central

 01/02/2024 - 04/02/2024 


Descobreix la màgia de la tòfona a Trufforum Vic (Osona), l’esdeveniment que transforma la ciutat de Vic en el cor de la celebració de la tòfona negra. Amb una ubicació a tan sols setanta quilòmetres de Barcelona, aquesta ciutat respira tradició i es converteix en el centre efímer de l’univers tofoner de Catalunya.

Vic celebra la riquesa gastronòmica i la llarga tradició que envolta la tòfona negra. Trufforum Vic és més que una festa; és una oportunitat per promoure el consum de la tòfona en fresc i els seus productes derivats. Els visitants tenen l’oportunitat d’explorar els secrets d’aquesta delícia culinària a través de tastets, sessions de cuina en viu i una àmplia gamma de productes trufats que compliran amb les expectatives dels paladars més exigents.

La tòfona negra, coneguda com la diamant negre de la cuina, és una autèntica meravella culinària. Descobreix-la a Trufforum Vic.

A més de celebrar els plaers de la tòfona a la taula, Trufforum Vic posa l’accent en el cultiu i la producció silvestre d’aquest apreciat ingredient. Amb activitats educatives, exhibicions i experts en el camp, els assistents poden aprofundir en els secrets de l’art de conrear aquesta joia gastronòmica a casa seva.

Connecta amb la tradició i la màgia de la tòfona a Trufforum Vic. Deixa’t captivar per la riquesa culinària, la tradició i l’enigma que envolten aquesta festa única. No et perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta experiència fascinant i de gaudir dels plaers que ofereix la tòfona negra de Vic.

Consulta aquí la web oficial de Trufforum a Vic.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Trufforum Vic Trufforum Vic Trufforum A Vic Foto 2 Trufforum A Vic Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

trufforum vic Trufforum A Vic Cartell 2023



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.