Fira del Bolet i la Natura a Vilassar de Dalt
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Vilassar de Dalt
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Bolet i la Natura a Vilassar de Dalt

   Vilassar de Dalt / Maresme / Barcelona

  20/10/2022 a 23/10/2022  


La jornada de dijous 20 d’octubre comptarà amb la presentació de la Fira del Bolet. Dissabte 22 es farà la sortida al bosc per col·laborar amb la mostra de bolets, taller infantil, la Mostra de bolets i el tastet. I diumenge 23 hi haurà la Fira, la Mostra, Swing Engine; el Lliurament del Bolet d’or, un reconeixement de l’Associació Amics dels Bolets a un vilassarenc o vilassarenca que s’hagi distingit en la seva dedicació al municipi en les activitats culturals, socials o esportives; i tastet.

D’altra banda, el programa també inclou activitats complementàries com la presentació d’un llibre i l’Open House. Visita lliure al patrimoni de Vilassar de Dalt, tallers i visites teatralitzades.

Consulta el programa adjunt en PDF.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.