Fira del Bolet i la Natura a Vilassar de Dalt
Data inici
22/10/2023
Data final
22/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Vilassar de Dalt
Espai
Carrer Marquès de Barberà
Codi Postal
08339
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Amics del Bolet de Vilassar de Dalt

Fira del Bolet i la Natura a Vilassar de Dalt

   Vilassar de Dalt / Maresme / Barcelona

       Carrer Marquès de Barberà

 22/10/2023 - 22/10/2023 


Des de les 10h. Parades de bolets frescos i assecats, cistells, taller de fang, embotits, i un ampli ventall de productes artesans.

La jornada de dijous 19 d’octubre comptarà amb la presentació de la Fira del Bolet. Divendres 21 hi haurà sortida al bosc i col·labora amb la mostra dels bolets del del Dolmen de la Roca d’en Toni, Taller infantil de construccions amb Kapla a Can Banús, la 33a Mostra de Bolets i Tastet de bolets al Pati del Museu Arxiu.

Diumenge 22 serà el torn de la 33a Fira del Bolet i la Natura al Carrer Marquès de Barberà. Hi haurà la Fira, la Mostra, Swing Engine; el Lliurament del Bolet d’or, un reconeixement de l’Associació Amics dels Bolets a un vilassarenc o vilassarenca que s’hagi distingit en la seva dedicació al municipi en les activitats culturals, socials o esportives; i tastet.



  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.