Fira de Sant Jaume a Prats de Lluçanès
Data inici
21/07/2022
Data final
24/07/2022
Període
Estiu
Temàtica
Comerç local
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Prats de Lluçanès
Codi Postal
08513
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Sant Jaume a Prats de Lluçanès

   Prats de Lluçanès / Osona / Barcelona

 21/07/2022 - 24/07/2022 


La Fira de Sant Jaume, organitzada conjuntament per la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, i anomenada Fira del Comerç, se celebra el diumenge més proper a la festivitat de Sant Jaume, el 25 de juliol. Aquesta centenària i tradicional fira, compta amb diversos actes durant tot el cap de setmana, com espectacles, exposicions, xerrades, sent el principal atractiu el diumenge amb les parades d’artesans, firaires, Mercat del Rebost i entitats.

Aquesta centenària i tradicional fira, compta amb diversos actes durant tot el cap de setmana, com espectacles, exposicions, xerrades, sent el principal atractiu el diumenge amb les parades d’artesans, firaires, Mercat del Rebost i entitats.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.