Fira de Sant Lluc a Olot
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Olot
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Sant Lluc a Olot

   Olot / Garrotxa / Girona

  15/10/2022 a 16/10/2022  


La Fira de Sant Lluc és la fira amb més història d’Olot! Fa més de 700 anys que es fa i té lloc cada tardordurant el cap de setmana més proper a Sant Lluc, que és el 18 d’octubre. Enguany tindrà lloc el 15 i 16 d’octubre! No hi falteu!

La Fira de Sant Lluc és un dels grans esdeveniments a Olot. És coneguda com “la Fira de tardor” i té 3 eixos conductors:

  • La Fira del Dibuix, on diferents artistes exposen sota les voltes de la plaça Clarà els seus dibuixos i il·lustracions. Sabeu per què hi ha aquesta connexió entre Sant Lluc i la Fira del Dibuix? Doncs perquè Sant Lluc és el patró dels artistes i, a Olot, d’art, en sabem un munt!
  • La Fira Ramadera que és l’origen de la fira (1315) vinculat als moviments transhumants dels ramats des de les muntanyes del Ripollès a la Fira de Sant Narcís de Girona.
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió que enguany arriba a la 12a edició amb més de 100 vehicles d’ocasió, Km. 0 i de gerència.

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.