Fira de Sant Lluc a Olot
Data inici
14/10/2023
Data final
15/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Olot
Codi Postal
17800
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament d'Olot

Fira de Sant Lluc a Olot

   Olot / Garrotxa / Girona

 14/10/2023 - 15/10/2023 


La Fira de Sant Lluc és la fira amb més història d’Olot! Fa més de 700 anys que es fa i té lloc cada tardordurant el cap de setmana més proper a Sant Lluc, que és el 18 d’octubre. Enguany tindrà lloc el 15 i 16 d’octubre! No hi falteu!

La Fira de Sant Lluc és un dels grans esdeveniments a Olot. És coneguda com “la Fira de tardor” i té 3 eixos conductors:

  • La Fira del Dibuix, on diferents artistes exposen sota les voltes de la plaça Clarà els seus dibuixos i il·lustracions. Sabeu per què hi ha aquesta connexió entre Sant Lluc i la Fira del Dibuix? Doncs perquè Sant Lluc és el patró dels artistes i, a Olot, d’art, en sabem un munt!
  • La Fira Ramadera que és l’origen de la fira (1315) vinculat als moviments transhumants dels ramats des de les muntanyes del Ripollès a la Fira de Sant Narcís de Girona.
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió que enguany arriba a la 12a edició amb més de 100 vehicles d’ocasió, Km. 0 i de gerència.
Consulta aquí la web oficial de Fira de Sant Lluc a Olot.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.