Fira de Sant Lluc a Olot
Temàtica
Gastronòmica
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Olot

Fira de Sant Lluc a Olot

   Olot / Garrotxa / Girona

  16/10/2021 a 17/10/2021  


La Fira de Sant Lluc data de l’any 1315 i té el seu origen de caràcter ramader. La Fira suposava un punt intermedi en les tries del bestiar entre les fires del Ripollès (Espinavell, Ribes de Freser i Ripoll) i la de Sant Narcís a Girona que tancava la temporada.

Des d’aleshores, la Fira de Sant Lluc ha mantingut el seu component agrícola i ramader, a través de la tradicional Fira Ramadera.

La fira s’emplaça al centre de la ciutat amb la Fira del Dibuix (dissabte), Fira del Vehicle d’Ocasió, mercat d’artesania, Fira d’entitats, i fins a més de 100 actes al llarg del cap de setmana 14 i 15 d’octubre, mentre que només per a la diada de Sant Lluc (18 d’octubre) se celebrarà la Fira Ramadera i el Mercat Extraordinari de Roba.

(Font: AgendaOlot)

Vine a aquesta Fira i allotja’t a l’Alberg d’Olot clicant aquest enllaç


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...