Antic Empordà. Fira d’Antiguitats i Restauració a la Bisbal d’Empordà
Data inici
18/04/2019
Data final
22/04/2019
Període
Primavera
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
La Bisbal d'Empordà
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Antic Empordà. Fira d’Antiguitats i Restauració a la Bisbal d’Empordà

   La Bisbal d'Empordà / Baix Empordà / Girona

 18/04/2019 - 22/04/2019 


Antic&Design Empordà s’ha convertit en un referent obligat entre els salons d’antiquaris i brocanters de Catalunya.

Una vegada més, la Bisbal d’Empordà acollirà la Fira Antic&Design Empordà. Aquesta XII edició confirma la importància d’aquest esdeveniment com a fira monogràfica del sector i consolida la Bisbal com a centre aglutinador d’un ampli ventall de professionals dedicats a la venda d’antiguitats. La fira, conjuntament amb els expositors, s’ha anat adaptant als nous estils de la decoració, i per tant en aquesta edició guanyaran presència les peces de disseny i mobiliari del s.XX els quals aglutinen principalment les tendències de decoració actuals.

La selecta i variada mostra de mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives procedeix dels millors antiquaris i decoradors de la zona. Antic&Design Empordà també compta amb la presència de professionals de la restauració i conservació de béns mobles. A més a més, la XII edició s’enriqueix amb la presència de dissenyadors, en consonància amb l’important creixement del disseny i l’interiorisme dins del sector.

Els expositors provenen majoritàriament de l’Empordà, s’incorporen expositors procedents d’altres zones de Catalunya, principalment Girona, i també de França, una tendència que ja es va apuntar en la darrera edició, i que s’ha consolidat definitivament.

Font: http://www.anticemporda.org/

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.