Barcelona Wine Week – BWW
Data inici
05/02/2024
Data final
07/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Fira Barcelona. Recinte de Montjuic
Codi Postal
08004
Recinte Firal
Fira de Barcelona

Barcelona Wine Week – BWW

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Fira Barcelona. Recinte de Montjuic

 05/02/2024 - 07/02/2024 


Barcelona Wine Week 2024, el referent enològic de l’any, convergeix a la perfecció tots els apassionats del món del vi.

Amb una àmplia representació de la millor oferta vinícola espanyola, aquest esdeveniment proporciona una oportunitat única per explorar productes innovadors, conèixer les últimes tendències i establir connexions comercials.

Amb activitats distribuïdes en diferents àrees del saló, com l’Auditori de Premsa, la Sala Príncep, l’Espai Speakers’ Corner i la Zona de Degustació, aquest programa ofereix categories variades com ara Degustacions Magistrals, Enoturisme i Salut, Macrotendències i Recipients Singulars, Elaboració i Criança.

BWW constitueix un recorregut únic pel panorama vitivinícola nacional en un espai de 20.000 m2. Ofereix una autèntica plataforma de negocis i oportunitats, on presentar els teus productes i novetats a més de 20.000 professionals del sector.

Visiteu el lloc web de BWW (Barcelona Wine Week) per accedir al programa complet i seleccionar els horaris que millor s’ajustin a les vostres preferències, ja que les activitats se celebren des de les 10:30 del matí fins al final de la jornada, proporcionant una experiència vinícola completa.

 

Consulta aquí la web oficial de Barcelona Wine Week – BWW.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Bww 2024 images_cms-image-000007473Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.