Biergarten al Poble Espanyol
Període
Primavera
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Biergarten al Poble Espanyol

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  30/04/2019 a 12/05/2019  


¿Preparats per a gaudir d’una de les festes més divertides i autèntiques de l’any? Arriba la 6a edició de la Festa de la Cervesa del Poble Espanyol! Del 30 d’abril al 12 de maig, la Plaça Major del Poble es convertirà en un autèntic Biergarten alemany per recrear aquesta festiva tradició que ha traspassat fronteres.

Veniu a provar l’àmplia oferta de cerveses i propostes gastronòmiques que us esperen: cerveses de blat, negres, d’abadia, Pilsener, Lager, frankfurts, bratwurst, picantwursts, braó, bretzels, amanida alemanya …. tot boníssssssssim i amb el millor ambient!

 

Font: https://www.poble-espanyol.com/

 

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.