Cosmobeauty a Barcelona
Data inici
17/02/2024
Data final
19/02/2024
Període
Primavera
Temàtica
Salut, Bellesa i Benestar
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
CCIB – FORUM Diagonal Mar
Codi Postal
08019
Recinte Firal
Fira de Barcelona

Cosmobeauty a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

        CCIB – FORUM Diagonal Mar

 17/02/2024 - 19/02/2024 


Cosmobeauty Barcelona és un esdeveniment dedicat al món de la bellesa, l’estètica i la perruqueria que se celebra a Barcelona.

Un espai on professionals de la indústria, com estilistes, esteticistes, empresaris de salons de bellesa i proveïdors de productes i serveis relacionats, es reuneixen per conèixer les últimes tendències, participar en demostracions, descobrir nous productes i establir connexions comercials.

Durant la fira, els participants poden assistir a demostracions en directe, seminaris, tallers i presentacions de productes. També hi ha zones d’exhibició on les empreses presenten els seus productes i serveis més recents. A més, esdeveniments com Cosmobeauty Barcelona solen ser oportunitats per establir contactes i xarxes a la indústria de la bellesa i l’estètica.

Consulta aquí la web oficial de Cosmobeauty a Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3]

  Galeria d'imatges

cosmo beauty barcelona Cosmobeauty barcelona

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Cosmo Beauty BarcelonaInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.