D Vins: Mostra de Vins i Caves de Proximitat
Data inici
25/05/2024
Data final
25/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Agramunt
Codi Postal
25310
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Associació Cultural Recreativa Festa, Gastronomia i Cultura d'Agramunt

D Vins: Mostra de Vins i Caves de Proximitat

   Agramunt / Urgell / Lleida

 25/05/2024 - 25/05/2024 


D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat va néixer el 2013 a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la D.O.Costers del Segre.
DVins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir un bon vi elaborat a casa nostra. Degustació de vins i caves de la DO Costers del Segre i de gastronomia. Activitats infantils, ruta d’enoturisme, tasts, maridatges, concurs de colles sardanistes, música tradicional i concert.

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat va néixer el 2013 a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la D.O.Costers del Segre.

Desena edició: La Mostra comptarà amb vint-i-quatre expositors de bodegues, cellers i elaboradors de vi amb la voluntat d´oferir un producte de casa nostra i interactuar amb el consumidor.

La idea: La idea respon al repte i al dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes de donar a conèixer els vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al/del consumidor

L’entorn: Es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic. Un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir vins i caves elaborats a casa nostra.

Consulta aquí la web oficial de D Vins: Mostra de Vins i Caves de Proximitat.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat 2 Min D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat 3 Min D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat 4 Min D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat 5 Min D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat 6 Min D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat 1 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat Cartell 2024 D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat Cartell 2024 D Vins Mostra De Vins I Caves De Proximitat Cartell 2013Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.