D Vins: Mostra de Vins i Caves de Proximitat
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Agramunt
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

D Vins: Mostra de Vins i Caves de Proximitat

   Agramunt / Urgell / Lleida

  28/05/2022 a 28/05/2022  


D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat va néixer el 2013 a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la D.O.Costers del Segre.
DVins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir un bon vi elaborat a casa nostra. Degustació de vins i caves de la DO Costers del Segre i de gastronomia. Activitats infantils, ruta d’enoturisme, tasts, maridatges, concurs de colles sardanistes, música tradicional i concert.

(Font www.dvins.cat)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.