Descarregada d’antiguitats a Vic
Període
Tardor
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Espai
Recinte Firal El Sucre
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Descarregada d’antiguitats a Vic

   Vic / Osona / Catalunya Central

      Recinte Firal El Sucre

  02/10/2022 a 02/10/2022  


De 8 a 14h. Amb més de 20 anys de tradició, la Descarregada de Vic és una cita obligada per a tots els amants de les antiguitats. La fira es fa dos cops l’any, a l’interior del recinte firal El Sucre de Vic, que ofereix la màxima comoditat tant per als visitants com per als firaires. El gènere que es pot trobar a les descarregades de Vic és molt variat: mobiliari, pintura, objectes de decoració, peces de col·leccionista, roba, maquinària, eines del camp, llibres, monedes, postals… Les peces poden ser d’èpoques molt diverses. En general, però, la majoria dels objectes exposats pertanyen al període comprès entre el segle XVIII i la primera meitat del segle XX.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.