El BRAAVA, al Prat de Llobregat
Període
inactiva
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
El Prat de Llobregat
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

El BRAAVA, al Prat de Llobregat

   El Prat de Llobregat / Barcelonès / Barcelona

  24/02/2019 a 24/02/2019  


El Projecte BRAAVA és una iniciativa que està desenvolupant la Fundació Miquel Agustí, impulsada pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l’objectiu d’introduir noves varietats de BRAssiques amb Alt Valor Afegit, adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació productiva i econòmica del sector hortícola del Parc Agrari del Baix Llobregat. En aquest projecte l’elecció de les varietats és duta a terme pels diferents agents de la cadena agroalimentària (des dels agricultors, comercialitzadors i milloradors fins als restauradors i consumidors) amb l’ús de la selecció participativa, complementada amb dades de fenotipat de les varietats.

El diumenge 24 de febrer es volen donar a conèixer una mica més aquestes varietats a traves de xerrades i tallers per a tots els públics on es podran veure, aprendre a cuinar i tastar aquestes verdures tant interessants dels del punt de vista nutricional.

Font: https://parcs.diba.cat/web/agenda/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.