El BRAAVA, al Prat de Llobregat
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
inactiva
Municipi
El Prat de Llobregat

El BRAAVA, al Prat de Llobregat

   El Prat de Llobregat / Barcelonès / Barcelona

  24/02/2019 a 24/02/2019  


El Projecte BRAAVA és una iniciativa que està desenvolupant la Fundació Miquel Agustí, impulsada pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l’objectiu d’introduir noves varietats de BRAssiques amb Alt Valor Afegit, adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació productiva i econòmica del sector hortícola del Parc Agrari del Baix Llobregat. En aquest projecte l’elecció de les varietats és duta a terme pels diferents agents de la cadena agroalimentària (des dels agricultors, comercialitzadors i milloradors fins als restauradors i consumidors) amb l’ús de la selecció participativa, complementada amb dades de fenotipat de les varietats.

El diumenge 24 de febrer es volen donar a conèixer una mica més aquestes varietats a traves de xerrades i tallers per a tots els públics on es podran veure, aprendre a cuinar i tastar aquestes verdures tant interessants dels del punt de vista nutricional.

Font: https://parcs.diba.cat/web/agenda/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...