Expo Beauty Barcelona
Data inici
06/04/2024
Data final
08/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Salut, Bellesa i Benestar
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
L'Hospitalet de Llobregat
Espai
Fira Gran Via
Codi Postal
08908
Recinte Firal
Fira de Barcelona
Organitzador
STS produccions

Expo Beauty Barcelona

   L'Hospitalet de Llobregat / Barcelonès / Barcelona

       Fira Gran Via

 06/04/2024 - 08/04/2024 


L’Expo Beauty Barcelona és un esdeveniment important per a la indústria de la bellesa i el benestar a la ciutat de l´hospitalet del llobregat al barcelonés.

Aquesta exposició reuneix professionals, empreses i marques rellevants del sector per mostrar les últimes tendències, productes i serveis en el camp de la bellesa, la cosmètica, la perruqueria, l’estètica, entre altres àrees relacionades. Fira, tallers, concursos, demostracions i molt mes.

Durant l’Expo Beauty Barcelona, els assistents tenen l’oportunitat de conèixer les novetats del sector, participar en demostracions pràctiques, assistir a seminars i conferències impartides pels experts més destacats i establir contactes amb altres professionals de la indústria.

Aquest esdeveniment és una oportunitat única per a empreses, establiments de bellesa, perruqueries, salons d’estètica, professionals independents, particulars i estudiants per mantenir-se al dia amb les últimes tendències i innovacions, així com per connectar amb altres professionals i obrir noves oportunitats de negoci.

l’Expo Beauty és una oportunitat excepcional per als professionals de la indústria de la bellesa per mantenir-se actualitzats amb les últimes tendències, productes i tècniques. Aquesta fira ofereix una plataforma única per connectar amb els principals fabricants i marques del sector, permetent als assistents veure de primera mà les noves eines, productes i mobiliari disponibles.

La pasarela Expo Beauty proporciona una plataforma emocionante per als visitants professionals per observar en directe les últimes tècniques i tendències en peluqueria, barberia, art de les ungles i grans espectacles de maquillatge. Aquesta part de l’Expo Beauty ofereix una visió immersiva de les últimes innovacions i estils en els camps de la bellesa i el benestar.

 

Consulta aquí la web oficial de Expo Beauty Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4]

  Galeria d'imatges

Expo Beauty Bcn Expo Beauty Barcelona 2024 Expo Beauty Bcn 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Expo Beauty Bcn 1 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.