Firauto a Balaguer
Període
Estiu
Temàtica
Motor
Territori
Lleida
Comarca
Noguera
Municipi
Balaguer
Espai
pavelló Inpacsa
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Firauto a Balaguer

   Balaguer / Noguera / Lleida

      pavelló Inpacsa

  14/10/2022 a 16/10/2022  


La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, al pavelló Inpacsa de la ciutat, arribant ja a la 30a edició.

És una fira que gaudeix de molta salut ja que és molt esperada tant per als expositors que any rere any hi participen com per als visitants que hi assisteixen.

Els concessionaris esperen aquestes fires que, de fet, són més pràctiques que vistoses precisament perquè poden exposar els seus producte exclusius i facilita la compra al visitant ja que no s’ha de desplaçar de concessionari a concessionari.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.