ExpoVape Barcelona
Període
Estiu
Temàtica
Tecnologies
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Recinte Firal
Fira de Barcelona

ExpoVape Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  06/07/2019 a 07/07/2019  


Vape Barcelona Expo 2019 serà la primera convenció vape que escelebrarà a Espanya. La empresa ha celebrat convencions de vape en països d’arreu del món amb gran èxit i volen anar a BIG a Barcelona. Escollim l’acollida de Vape Barcelona Expo a causa de l’alta demanda d’electrònics internacionals, modes de venda, accessoris, distribuïdors majoristes i altres serveis. L’objectiu és connectar venedors de països de tot el món a botigues, distribuïdors i consumidors a Barcelona, ​​Espanya.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.